NL Leert Door/TMA Arbeidsmarktanalyse

De overheid wil dat Nederland in beweging blijft. Vanaf augustus 2020 kunnen daarom alle werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden een beroep doen op tegemoetkoming voor ontwikkeladvies met de NL Leert Door-regeling van de overheid ter waarde van € 700.

Deze moet echter wel door gekwalificeerde loopbaanadviseurs worden uitgevoerd en op basis van goede analyses zoals de TMA Arbeidsmarktanalyse en de TMA NL Leert door Formulieren.

Bij TMA kun je als loopbaanadviseur deze goede analyses (TMA Arbeidsmarktanalyse) inzetten – die voor het verkrijgen van de subsidie NL Leert Door verplicht zijn. `De TMA Arbeidsmarktanalyse biedt de basis van de loopbaankansen van uw kandidaat en vormen het uitgangspunt van uw loopbaanadvies.

Ook jij als loopbaanadviseur dient aan bepaalde eisen te voldoen en een NNLD – OA registratiecode te hebben. Deze eisen vind je hier. Download hier het PDF met de eisen van de overheid. Bekijk hier de officiële publicatie in de Staatskrant mbt NL Leert Door

TMA Arbeidsmarktanalyse biedt samen met jouw dienstverlening als loopbaanadviseur de volgende resultaten aan je cliënten:

Download de TMA NL Leert door Subsidieformulieren.
Bekijk hier de eisen en TMA oplossing van NL Leert Door.
Bekijk hier de officiële publicatie in de Staatskrant mbt NL Leert Door.

Volgens de criteria van de NL Leert Door subsidieregeling moet de TMA Arbeidsmarktanalyse inzicht bieden in competenties, drijfveren en leervermogen, beroepsinteresse en beschikbare banen.

TMA biedt daarom De waardevolle en complete TMA Arbeidsmarktanalyse</strong> en combineert de volgende gevalideerde en betrouwbare instrumenten: TMA talentenanalyse , de TMA Loopbaanadvies Instrumenten en de TMA Career Coach.

TMA Arbeidsmarktscan geeft antwoord op de vragen volgens de criteria van de NL Leert Door subsidieregeling:

Direct contact over TMA Arbeidsmarktscan NL Leert Door? Ik help u graag op weg

Manon Jansen, MSc
Manon Jansen, MScBusiness Developer / Psycholoog bij TMA
info@tma.nl
030-2670444