Profileren

Met de 53 TMA competenties kunt u eenvoudig profielen maken voor bijvoorbeeld rollen, functies of teams. Door middel van profielen creëert u de juiste verwachtingen voor het functioneren van kandidaten en teams.

Analyseren

Via de TMA analyses kunnen drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten, competentieniveau, beroepsinteresses van kandidaten makkelijk in kaart worden gebracht.

Informatie & Advies

Via dashboards en rapportages krijgen gebruikers TMA informatie & advies waarmee ze mensen kunnen matchen met rollen of functies, individuele en teamvraagstukken kunnen oplossen en kandidaten kunnen helpen met ontwikkel- en mobiliteitsvraagstukken.

TMA Dashboards

TMA Oplossingen

Om uw organisatiedoelen te realiseren, heeft u medewerkers met de juiste drive & talenten nodig. Maar weet u welke talenten uw organisatie al in huis heeft of moet werven? En haalt u wel het beste uit uw mensen en ontwikkelen mensen zich effectief?

Met TMA heeft u oplossingen voor de afstemming tussen mens en werk altijd binnen handbereik. Met de TMA informatie & adviezen kunt individuen en teams makkelijk ondersteunen bij het oplossen van werkvraagstukken. Wij bieden o.a. oplossingen voor talent & competentiemanagement, individuele & teamontwikkeling, werving & selectie, loopbaan & succession planning, en beroepskeuze.

Gesprekken worden betekenisvoller

Politie Nederland

Meer waardevolle gesprekken en de diepte in met de TMA rapportage

OXXIO

Met TMA krijgen we snel een beeld van sollicitanten

Bayer

Toegevoegde waarde van TMA Methode

TMA informatie & advies kan gebruikt worden door professionals, managers en medewerkers en heeft een aantal grote voordelen.

  • Mensen effectiever selecteren en inzetten op basis van ‘matching’ tussen werk en persoonlijke talenten

  • Meer objectiviteit in gesprekken over persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit

  • Gerichter opleiden: de juiste competenties ontwikkelen die passen bij iemands talenten

  • Effectieve aansturing van en werkverdeling in teams op basis van talenten

  • Makkelijk inzicht in cognitieve capaciteiten en beroepsinteresse van mensen

  • Monitoren of de organisatie de juiste talenten aan boord heeft om de organisatiedoelen te realiseren

  • Makkelijk zoeken naar mensen met talent voor een functie/rol of project

Match Accountmanager

Totaal matchpercentage 73%
Commercieel vermogen 97%
Ambitie 86%
Inlevingsvermogen 57%
Onderhandelen 73%
Netwerken 44%
Overtuigingskracht 82%

Praktijkcases

TMA werkt voor veel verschillende organisaties in zowel de profit als non-profit sector. Waarom kiezen organisaties voor de oplossingen van TMA en wat zijn de resultaten? Maak kennis met de praktijkcases van onze klanten en hun ervaringen met onze tools en dienstverlening.

Consultancy

TMA is geïntegreerde methode voor selectie, ontwikkeling en mobiliteit van medewerkers. Wij leiden TMA professionals op om geheel zelfstandig TMA oplossingen te implementeren. Daarbij ondersteunen wij u met implementatieplannen, presentaties, achtergrondinformatie en beleidsdocumenten.

TMA biedt daarnaast uitgebreide consultancyservices om TMA projecten op hoog niveau te implementeren. Wij hebben naast onze eigen adviseurs een groot netwerk met TMA certified professionals die organisaties helpen met mens-werkvraagstukken.

Contact met TMA

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u graag een demo van TMA Methode. Neem gewoon contact met ons op. Wij helpen u graag!
[contact-form-7 id="21191" title="contactpage contact en-GB"]

De beste manier om TMA Methode te leren kennen, is door het zelf te ervaren.

Direct contact over TMA? Ik help u graag op weg

Manon Jansen, MSc
Manon Jansen, MScBusiness Developer / Psycholoog bij TMA
info@tmamethod.com
030-2670444