Ook medewerkers, teams en organisatie laten groeien met TMA Talent Management, Matching Technologie en HR Oplossingen? Wij helpen u graag op weg met een vrijblijvende demo

info@tma.nl | 030-2670444

TMA Methode

De Pyth
De Pyth

Pythagoraslaan 101 3584 BB Utrecht
Telefoon: + 31 30 267 0 444
Email: info@tma.nl
Aanmelden TMA workshop: workshops@tma.nl

TMA Methode verbindt organisaties met medewerkers en impact wereldwijd jaarlijks meer dan 1 miljoen mensen. TMA is gebaseerd op positieve psychologie en helpt continue talenten/competenties te ontwikkelen en ontwikkelmogelijkheden inzichtelijk te maken.

TMA Methode is een geïntegreerde systematiek voor strategisch talentmanagement en ondersteunt zowel medewerker als managers met heldere en positief geformuleerde selectie-, ontwikkeling- en coachinginstrumenten.

TMA wordt aangeboden als online service voor strategisch en continue talent- en competentie management, team instrumenten, 360 graden feedback, loopbaancentra, TMA Talentenanalyses, MD trajecten, mobiliteitsvraagstukken,coaching en beroepskeuze, voor zowel groepen als individuen.

TMA wordt uitgegeven vanuit Utrecht in 12 talen en is founded door Edwin van IJzendoorn en Bastian Muller in 1999.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie, aanmelden voor een workshop/event, of wilt u graag een demo of brochure van TMA Methode. Neem gewoon contact met ons op. Wij helpen u heel graag!

Pythagoraslaan 101 3584 BB Utrecht
Telefoon: + 31 30 267 0 444
Email: info@tma.nl
Aanmelden Workshops: workshops@tma.nl

Facebook
Youtube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram

De volgende duizenden organisaties gingen u voor…