Project Description

Geloof je ook dat je alleen door ‘te doen’ tot resultaat komt? Wij ook! In vier stappen realiseren wij samen met alle betrokkenen een plezierig en inspirerend werkklimaat waarin iedereen zijn talenten benut om tot de gewenste resultaten te komen. HDLG staat voor Het Doen Laten Gebeuren!

De TMA-professionals van HDLG implementeren de gehele TMA Methode binnen organisaties die talentgericht willen werken om:
• Hun strategie te laten werken;
• Het aanwezige talent te benutten en te behouden;
• Te komen tot een succesvolle duurzame inzetbaarheid aanpak;
• Maximaal rendement uit de trainingsprogramma’s te halen.

Het multidisciplinaire team van de HDLG doet onder andere: assessments, competentiegerichte trainingsprogramma’s, teamontwikkeling, management development en coaching.

Met plezier samen tot mooie resultaten komen, dat is wat ons drijft!

Case

De organisatie

‘Worden wie je bent’ is het motto van Randstad. Mensen boeien en binden door maximaal gebruik te maken van hun talenten. Human forward!

De vraag

Hoe kunnen we de talenten van onze mensen nog beter benutten en onze
toegevoegde waarde verder vergroten voor onze klanten?

De aanpak

In samenwerking met HDLG is een talentgericht programma opgezet om De Teamleiders van de toekomst te ontwikkelen. Wat HDLG onderscheidt, is de praktijk- en actiegerichte aanpak. Gedurende het programma hebben de potentials veel ruimte hun talenten in de praktijk in te zetten. Mede hierdoor stromen veel van de deelnemers door naar (zwaardere) leidinggevende posities en leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van de klanten van Randstad.
Robert Kimya Randstad Professional Services