Project Description

Talent2focus is een TMA Team ontwikkelaar van het eerste uur en wij leveren maatwerk. Met jouw kennis van de organisatie en onze jarenlange expertise met team- en talentontwikkeling lossen we samen je vraagstuk op. Onze werkwijze is enthousiast, creatief en flexibel.

Case

‘Alle talenten in een team zijn nodig en waardevol’

Talent2focus gelooft dat iedereen talenten heeft. En dat alle talenten nodig en waardevol zijn in een team. Niet iedereen hoeft over alle talenten te beschikken, maar wanneer de talenten in een team goed worden ingezet is het totaal meer dan een optelsom van de afzonderlijke delen.

Wil je met je team aan de slag om een blijvende verandering in gang te zetten? Of moet jouw team zelfsturend gaan werken? Inzicht hebben in de talenten biedt mogelijkheden om de samenwerking te verbeteren, verandertrajecten door te voeren, medewerkers makkelijker in beweging te krijgen en het geeft aanknopingspunten voor aansturing. Ook wanneer de omgeving niet (meer) past bij de talenten helpt Talent2Focus bij het in kaart brengen van nieuwe mogelijkheden en deze te realiseren.

Een teamontwikkeltraject van Talent2focus wordt altijd op maat gemaakt voor jouw team en vraagstuk. De sessies zijn persoonlijk, interactief en hebben een positieve insteek. We gaan de soms spannende onderstroom en onuitgesproken wrijvingen niet uit de weg. In een aantal sessies geven we inzicht in de dynamiek van het team en leren we de medewerkers nieuw gedrag, zodat beweging ontstaat.

Referent

‘Zeer professioneel en persoonlijk’

,,Connie Heijnekamp en Grenet Deuzeman hebben meerdere teamontwikkelsessies georganiseerd. Ze zijn zeer professioneel en verliezen tegelijkertijd het persoonlijke aspect niet uit het oog. Ze zijn daarnaast uiterst flexibel en goed in staat om het trainingsaanbod aan te passen aan de teamdynamiek. Ons team heeft de sessies als zeer waardevol ervaren. Vanaf de opening word je op je gemak gesteld, de begeleiding is uitstekend en er is geen afstand tussen trainer en cursist. Talent2focus is wat ons betreft een perfecte partner voor iedereen die meer uit zichzelf, het team of de organisatie wil halen!”

Erna Stelpstra en Hugo Bongers, VGZ