HR Live

HR Live is het grootste evenement voor personeel & organisatie in de Benelux.

Op HR Live kunt u kiezen uit circa 100 workshops van 40 minuten, over nieuwe wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen op het gebied van leiderschap, performance management, duurzame inzetbaarheid, talent management of employer branding. Zo bent u in een dag weer op de hoogte van alle ontwikkelingen in uw vakgebied.

HR Live is ook de gelegenheid bij uitstek om uw contacten aan te halen en uw netwerk uit te breiden. Jaarlijks bezoeken zo’n 1.000 HR-managers uit voornamelijk 100plus-organisaties HR Live.

Op HR Live kunt u kennismaken met zo’n 50 gerenommeerde aanbieders van HR-diensten en HR-producten.

HR Live vindt plaats op 12 oktober in de Fokker Terminal Den Haag. Reserveer die datum in uw agenda.

TMA Talent Lounge

Centraal staat de TMA Talent Lounge die u op een interactieve manier de laatse informatie geeft over talentmanagement zoals Agile/lerende organisaties en talentmanagement op organisatie, team en persoonlijk niveau. Gedurende de dag zullen er acht workshops plaats vinden in de TMA Talent Loungezaal waarbij het bepalen van talenten centraal  staat.

Partners

Werken aan de lerende organisatie en de agile medewerker? De Human Mobility Group (HMG) is al ruim 15 jaar internationaal actief op het gebied van talentmanagement en changemanagement. Wij versterken de talentdialoog tussen werkgever en werknemer en de performance door middel van tools, programma’s en inzet van mensen. HMG ondersteunt directie, managers en HR afdelingen om resultaatgericht talentmanagement toe te passen.

Als de koers bepaald is door ‘het management’: hoe krijg je dan de mensen mee? Kat-Haros ondersteunt elke organisatieverandering door draagvlak te creëren en de veranderpotentie in kaart te brengen. Op deze manier wordt helder wat er nodig is om de top-performers te binden & boeien en de talentenpool naar het volgende level te brengen. Dan wordt het neerzetten van jouw resultaten een stuk makkelijker, toch? Kat-Haros brengt begrip en creëert betrokkenheid, motivatie en samenwerking.

Workshop:

11.00 – 11.40
TMA Talentworkshop zaal B
12.15- 12.55
TMA Talentworkshop zaal A

Hoe maak je van jouw organisatie een lerende organisatie?

“Als organisatie maak je in de huidige, snel veranderende werkomgeving het verschil met talentvolle, agile medewerkers. Organisaties moeten lenig zijn, snel reageren en samenwerking en innovatie stimuleren. In de praktijk betekent dit dat medewerkers moeten weten wat hun eigen en elkaars talenten zijn en dat ze daar effectief gebruik van weten te maken. Tijdens deze workshop bespreken we, aan de hand van een best practice en praktijkervaringen, hoe je talentmanagement binnen jouw (lerende) organisatie kunt inrichten om de agility van medewerkers te ontwikkelen.”

Spreker: Philippe van der Wal
Functie: Managing Director, Human Mobility Group
Thema: Strategische personeelsplanning

Workshop:

11.15 – 11.55
TMA Talentworkshop zaal A
14.45 – 15.25
TMA Talentworkshop zaal A

Hoe krijg je mensen succesvol mee in verandering?

“Een ervaringsverhaal over de internationaal werkende organisatie KRAMP. Doel van de organisatie was een scherper inkoopbeleid en het aanbod beter bij de marktvraag te laten aansluiten en zo de omzet en het resultaat te laten groeien. Om deze verandering bij medewerkers te bewerkstelligen, hebben zij een programma van anderhalf jaar doorlopen. Het gedrag is nu meetbaar en het  management kan de medewerkers nu effectiever en prettiger aansturen. Daarnaast kreeg het management praktische handvatten aangereikt om de gewenste koersverandering te ondersteunen. Een best practice waar u morgen mee aan de slag kunt.”

Spreker: Tineke Kamerling en Geroen van Straaten
Functie: Talent en business coach en HR-partner KRAMP
Thema: Talent management

Joe Staat Voor Jouw Ontwikkeling Eerst. Ontwikkelen is natuurlijk groeien in jouw unieke talenten, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Het is ook afwikkelen naar jouw kern, naar jouw belangrijkste drijfveren. Joe helpt jou succesvol te zijn. Jij bent het meest gemotiveerd en succesvol als je doet waar jij goed in bent.Daar heb je het meeste plezier in en het kost je de minste energie. Dicht bij je ware aard blijven is de sleutel tot jouw succes.

Triple Balance helpt individuen en teams optimaal te presteren vanuit hun talenten. Wij brengen met onze bewezen integrale aanpak de ontwikkeling van individuen en teams in lijn met de visie en missie van de organisatie. BlnQ: Meer halen uit talent zodat mens en organisatie in hun kracht komen en blijven, dat is de missie van BlnQ. Wij zijn onderscheidend in doorpakken, van praten en analyseren naar doen en ervaren. naar DOEN en ERVAREN om echte beweging te creëren.

Workshop:

10.30 – 11.10
TMA Talentworkshop zaal A
13.45 – 14.25
TMA Talentworkshop zaal A

Over de maakbaarheid van succesvolle teams met TeaMcAsting

Na het volgen van deze interactieve workshop heeft u inzicht gekregen hoe u een (project)opdracht ontleed, de succes- en risicofactoren in kaart brengt en deze vervolgens matcht met de talenten, competenties en de expertise van uw medewerkers om zo het ideale team samen te stellen. De magie zit hem in de optimale match met alle ruimte voor de verschillen in het team. Hoe? Ervaar het zelf en kom in aanmerking voor een gratis talentscan en teamcastingworkshop.

Spreker: Harry Brink
Functie: Managing director
Thema: Strategische personeelsplanning

Workshop:

11.45 – 12.25
TMA Talentworkshop zaal B

Geen blauwdruk maar een kwestie van doen

De basis voor een toekomstbestendige en wendbare organisatie zijn de medewerkers. We begrijpen steeds beter hoe belangrijk het is om in je mensen te investeren. Maar waar begin je dan? Hoe geef je er vorm aan? En nog belangrijker, hoe zorg je voor succes? Er zijn veel antwoorden op deze vragen. Talentmanagement is namelijk niet iets dat je uit een boek kopieert, maar maatwerk. Hoe ga je met talentmanagement aan de slag? Op maat natuurlijk!

Spreker: Edwin Mulder en Hilde van de Ven
Functie: Talent expert en Talent Developer
Thema: Organisatie-inrichting

13.00 – 13.40
TMA Talentworkshop zaal A

Van complexe procedures naar tips en praktisch advies

Elke leidinggevende ziet de waarde van het aantrekken en ontwikkelen van talent. Maar wordt de strategische waarde van talent- en competentiemanagement ook gezien? Om talent- en competentiemanagement integraal en als strategisch middel in te zetten is betrokkenheid van het management en leidinggevenden cruciaal. Hoe krijg je hen geïnteresseerd en betrokken? In de weerbarstige praktijk en het continu aanpassen aan veranderingen is behoefte aan een meer dynamische, flexibele en vooral praktische inzet van talent- en competentiemanagement. Ontdek hoe je hier vorm aan kunt geven.

Spreker: Léon van der Eijk
Functie: Management consultant
Thema: Strategische personeelsplanning

HR Live 2017