TMA Support Specialist – 22 juli 2019

Heb jij een klantgerichte instelling? Laat je je niet gek maken als het even wat drukker is? Kan je helder communiceren en vind je het heerlijk om mensen telefonisch te woord te staan en verder op gang te helpen? Vind je het leuk om zaken steeds beter op te pakken en zo het team naar een hoger plan te brengen? Pak je van nature de coördinatie op je als dat nodig is? Dan heb je een aantal zeer interessante eigenschappen voor ons!

TMA is een innovatieve organisatie die mensen helpt hun talenten te ontdekken, deze te ontwikkelen en zo gelukkiger en effectiever in hun werkleven te staan. Hiervoor hebben wij de TMA Methode ontwikkeld. Met de TMA methode beschikken klanten over online instrumenten, -dashboards, -rapportages en HR analytics.

Hiermee voeren ze zelf de regie over talent- en competentiemanagement, werving & selectie, mobiliteit en ontwikkeling van medewerkers en teams. Om onze klanten in het gebruik van deze tool de beste service en ondersteuning te kunnen bieden, zoeken wij jou!

Je hebt binnen het supportteam een verantwoordelijke en zelfstandige functie. Je bent eerste aanspreekpunt voor onze klanten/gebruikers voor al hun vragen en issues. Je beschikt na enige periode over specialistische kennis in de TMA portals en weet klanten en gebruikers wegwijs te maken in het gebruik en lost zo bekende problemen bij klanten op of zet deze door naar de techsupport. Je gaat dus functioneel support leveren op onze portals en je traint de gebruikers in het gebruik van de tooling.

Het supportteam staat midden in de organisatie en weet vragen van klanten te verbinden aan de juiste teams en personen. Je beschikt daarom over het vermogen zaken te coördineren en prioriteiten te stellen. Uiteraard kan je zelf een TMA certificering volgen om de inhoud van de TMA Methode en het werkveld van onze klanten te doorzien.

Heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding; iets met IT; ambitie en enige ervaring in een soortgelijke support rol; spreek en schrijf je net zo makkelijk in het Nederlands als het Engels en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar, neem dan snel contact op met ons via HR@tma.nl of bel 030-2670444.

Mis deze kans niet!