Beroepskeuze

TMA Beroepskeuzetest is positief, niet veroordelend en biedt alle inzicht in talenten, competenties en beste carrièremogelijkheden.

MEER INFO…

Instrumenten voor beroepskeuzetest

Help uw kandidaten met het kiezen van een ander beroep. Via de Talentenanalyse, de Beroepskeuzetest en de Career Coach krijgt u snel duidelijk waar de talenten, interesses en vooral vacatures voor uw kandidaten zijn.

Hieronder ziet u een de TMA Beroepskeuze instrumenten.  Download de voorbeeldrapportge voor midden- en hoog niveau of bekijk de Career Advisor demo.

Beroepskeuzetest MBO

De Beroepskeuzetest MBO er voor mensen vanaf 12 jaar met een niveau vanaf basisonderwijs niveau tot en met afgerond Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO). De test geeft aan in welke sectoren iemand geïnteresseerd is en zijn voorkeur heeft. De analyse gaat voornamelijk uit van de matchingsbenadering waarbij bij kandidaten de interesse voor bepaalde beroepssectoren achterhaald wordt.

In de rapportage worden bij de beroepssectoren voorbeelden gegeven van zowel concrete beroepen als opleidingen die daarbij horen. Deze suggesties zijn niet uitputtend bedoeld maar staan er om kandidaten op een spoor te zetten zodat ze zelf meer informatie kunnen gaan zoeken over de betreffende beroepen en opleidingen en/of in gesprek kunnen gaan met hun reïntegratie-, opleidings- en/of loopbaanadviseur.

Beroepskeuzetest HBO

De Beroepskeuzetest HBO heeft tot doel het in kaart brengen van je voorkeuren voor bepaalde beroepssectoren en activiteiten. Het is bedoeld voor volwassen en jongeren vanaf 14 jaar met een opleidingsniveau HAVO tot en met universitair niveau.

De antwoorden gegeven op de stellingen meten de voorkeur voor bepaalde sectoren en activiteiten. Hiermee krijgt de kandidaat een beter zelfinzicht en input om verder na te denken over de richting van je eigen persoonlijke ontwikkeling. Deze rapportage geeft naast inzicht in de interesse voor de beroepssectoren en activiteiten ook beroepssuggesties. Deze zijn bedoeld om ideeën op te doen en een denkrichting te geven.

TMA Loopbaan advies App

TMA Loopbaanadvies App bestaat uit 8000 functieomschrijvingen. Geïntegreerd met de grootste en slimste zoekmachines voor geschikte vacatures voor uw kandidaat. TMA beschreef ook voor elke van de 8000 functies de hard skills en heeft deze verrijkt met de juiste TMA-competenties.

Daarnaast wordt een zeer krachtige zoekmachine gebouwd waarin vrijwel elke online vacature in seconden wordt geïndexeerd en uw loopbaanbegeleiding wordt gekoppeld aan actuele vacatures binnen de eigen gemeente van uw kandidaat.
Effectieve loopbaanbegeleiding!
Bij het zoeken naar een baan is er één gemeenschappelijke noemer: het gaat om banen en vacatures. Zoek eenvoudig naar alle vacatures en krijg gratis loopbaanadvies bij ‘s werelds grootste internetzoekmachines. TMA heeft duizenden vacaturesites en vacaturewebsites van bedrijven geïndexeerd.

Start TMA Career Coach App

Direct contact over beroepskeuze? Ik help u graag op weg

Francisca Schroer
Francisca SchroerOwner, TMA methode
info@tmamethod.com
030-2670444