TMA Apps

Ontdek talent voor je organisatie met onze kosteloze apps. Probeer al onze apps bij processen zoals competentiemanagement, selectie, loopbaan- en meer ontwikkelingsactiviteiten.

 

Competentie bibliotheek App

TMA heeft een eigen competentiemodel met 53 competenties die zijn uitgewerkt in gedragsvoorbeelden op 4 niveaus (algemeen, operationeel, tactisch, strategisch). Aan iedere competentie zijn coachadviezen, ontwikkeltips en interviewvragen gekoppeld als handig hulpmiddel voor de praktijk van alledag. Gratis te gebruiken competentiebibliotheek van 53 competenties voor niet-commercieel gebruik binnen uw organisatie.

Ontdek talenten App

Talenten vormen de positieve kern van mensen. Ze bepalen de manier hoe je in actie komt en reageert op de wereld om je heen. Talenten zijn daarmee de grootste krachtbron die bepaalt hoe je samenwerkt, leert, problemen oplost en hoe snel je je aanpast aan nieuwe omstandigheden.

Vind je sterke punten en talenten Mijn Talenten App.

Talentkaarten App

De Talentkaarten App bevat 44 talentenkaarten en vier kaarten met spelvariaties en uitleg. De app is een praktisch hulpmiddel voor iedereen die wil werken met zijn talenten. U kunt individueel en in uw teams spelen. Daarnaast is deze app bedoeld voor TMA Professionals en trainers die de app gebruiken bij individuele en team coaching.

Mijn Loopbaan Coach App

Mijn Loopbaan Coach App indexeert 8000 carrièremogelijkheden en heeft de grootste en slimste zoekmachine voor daadwerkelijke vacatures. Inclusief beschrijvingen van harde vaardigheden en vereisten voor elke functie, verrijkt met de juiste competenties. Probeer vrijblijvend!

Sollicitatiegesprek App

De Job Interview App is de beste en uitgebreide app die managers, recruiters en HR helpt te excelleren tijdens professionele (telefonische) sollicitatiegesprekken en de structuur geeft die nodig is voor elk onderwerp van het cv van een kandidaat.

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules. 

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.