TMA als groeimotor voor je bedrijf

Ieder bedrijf is bijzonder. Net als de mensen die er werken. Bij TMA vertrouwen we op de unieke eigenschappen en het potentieel van elk individu. Onze aanpak richt zich op het herkennen, begrijpen en ontwikkelen van talenten en vaardigheden. Zo dragen we bij aan het welzijn van je medewerkers, de prestaties van je teams en de groei van je bedrijf als geheel.

Alles gaat beter als je werkt vanuit je talenten

In de zakelijke markt zijn efficiëntie, productiviteit en het behalen van bedrijfsdoelen essentieel. Echter, niet alleen strategie en planning bepalen het succes. Ook het benutten van menselijk potentieel speelt een grote rol. 

Talentgericht werken heeft een enorme positieve impact. Als je de talenten van je medewerkers slim inzet, levert dat meer productiviteit, voldoening en betrokkenheid op.  TMA helpt je bij het creëren van een werkomgeving waar talenten worden herkend en benut. 

Meer productiviteit en betrokkenheid door betere communicatie

Goede communicatie en wederzijds begrip zijn cruciaal. Vooral in teams met veel verschillende achtergronden en vaardigheden. TMA biedt je tools die de communicatie versterken, het risico op misverstanden verkleinen en de samenwerking verbeteren. Het succes van je bedrijf is nauw verbonden met de talenten van je medewerkers. Zij kunnen alleen excelleren, als jij vanuit hún talenten denkt en doet. Als zij op hun best zijn, dragen ze maximaal bij aan de groei van je bedrijf.

Groei vanuit eigen kracht

Persoonlijke en professionele groei is binnen elke organisatie essentieel. Bij TMA erkennen we dat groei het beste tot zijn recht komt, als iedereen in zijn unieke kracht staat. Om dat te bereiken, bieden we je een hele serie modules: van persoonlijke ontwikkeling tot aan organisatieontwikkeling met gevalideerde profielen. TMA laat je medewerkers groeien én daarmee je organisatie. 

Maak een afspraak

Tijdens een demo kunnen we ons complete aanbod met je delen en bespreken welke wensen jullie hebben. Maak daarom vrijblijvend een afspraak door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen. Dit formulier vraagt jou om je naam en e-mailadres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy statement om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.
Ja, ik meld me aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ga akkoord met de privacy statement.

Persoonlijke ontwikkeling

Met de module ‘Persoonlijke ontwikkeling’ werken je medewerkers eenvoudig aan de ontwikkeling van hun unieke talenten en competenties. Ze zijn niet afhankelijk van (externe) coaches en kunnen wanneer het hén uitkomt aan de slag met persoonlijke workouts. Zo wordt talentgericht werken op maat en dus makkelijk gemaakt. 

Teams

Door inzicht te krijgen in de dynamiek binnen een groep en in individuele talenten en drijfveren, smeed je succesvolle teams. Met de module ‘Team ontwikkeling’  identificeer en ontwikkel je op een effectieve manier de teamkwaliteiten. 

Leiderschap

Een belangrijke taak van leidinggevenden is het geven van aandacht aan de mensen in je teams en hun onderlinge verstandhouding. Leidinggevende aandacht helpt mensen om beter samen te werken en professioneel te groeien. Zo behaal je individuele doelen én teamdoelen en los je werkproblemen efficiënt op.

Organisaties

Mensen zijn op hun best, leren het snelst en zijn meer betrokken als ze werk doen dat past bij hun drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten en competenties. Een talentgerichte organisatie heeft daar inzicht in. Dat biedt handvatten om duurzaam te bouwen aan strategische personeelsplanning én het zorgt voor een objectiever selectieproces bij het aannemen van nieuwe mensen. 

HR

HR in een talentgerichte organisatie ziet mensen als unieke individuen. Elk met hun eigen combinatie van talenten en capaciteiten. In plaats van prestaties uitsluitend te beoordelen op basis van vooraf bepaalde doelen, ligt de nadruk op continue ontwikkeling en groei.

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules. 

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.