TMA laat overheidsprofessionals beter samenwerken

Overheidsorganisaties krijgen te maken met steeds grotere uitdagingen intern en in de samenleving. Er moet meer werk worden gedaan met minder mensen. Om toch goede dienstverlening te blijven leveren, is het cruciaal dat ambtenaren elkaar altijd begrijpen en elkaar weten te vinden. Persoonlijk leiderschap, samenwerking en talentmanagement zijn daarbij belangrijke thema’s. 

Alles gaat beter als je elkaar de ruimte geeft

In de publieke sector is het essentieel om ruimte te bieden aan de unieke talenten van elke medewerker. Individuele groei, expressie en innovatie dragen niet alleen bij aan een positieve werksfeer, maar ook aan betere resultaten. Een omgeving die ruimte biedt aan ieders bijdrage versterkt de synergie en stimuleert het realiseren van gezamenlijke doelstellingen.

Het belang van effectieve communicatie

Effectieve communicatie is de ruggengraat van elke succesvolle samenwerking. Begrip voor elkaar door inzicht te krijgen in elkaars talenten en valkuilen bevordert een fijnere teamdynamiek en een grotere productiviteit.

Bij TMA vinden we dat begrip en empathie onontbeerlijk zijn binnen de overheid. Door elkaar te begrijpen, versterken we de interne communicatie, verminderen we conflicten en bevorderen we doeltreffende samenwerking. Begrip leidt tot verbinding en verbinding tot verandering.

Haal het beste uit jezelf én anderen

Ambtenaren zijn dienstbaar aan het publiek. Het is daarom cruciaal dat ze op hun best zijn bij het uitvoeren van hun belangrijke taken. Met TMA krijgen ze inzicht in hun unieke talenten en hoe ze deze verder kunnen ontwikkelen. Dat levert naast persoonlijke groei ook betere prestaties op.  

We geloven dat iedereen een unieke bijdrage kan leveren door zijn of haar potentieel volledig te benutten. Door focus op persoonlijke groei en ontwikkeling, helpen we medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Dit draagt bij aan het welzijn van de samenleving en een goede dienstverlening.

Maak een afspraak

Tijdens een demo kunnen we ons complete aanbod met je delen en bespreken welke wensen jullie hebben. Maak daarom vrijblijvend een afspraak door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen. Dit formulier vraagt jou om je naam en e-mailadres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy statement om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.
Ja, ik meld me aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ga akkoord met de privacy statement.

Persoonlijke ontwikkeling

Met de module ‘Persoonlijke ontwikkeling’ werken je medewerkers eenvoudig aan de ontwikkeling van hun unieke talenten en competenties. Ze zijn niet afhankelijk van (externe) coaches en kunnen wanneer het hén uitkomt aan de slag met persoonlijke workouts. Zo wordt talentgericht werken op maat en dus makkelijk gemaakt. 

Teams

Door inzicht te krijgen in de dynamiek binnen een groep en in individuele talenten en drijfveren, smeed je succesvolle teams. Met de module ‘Team ontwikkeling’  identificeer en ontwikkel je op een effectieve manier de teamkwaliteiten. 

Leiderschap

Een belangrijke taak van leidinggevenden is het geven van aandacht aan de mensen in je teams en hun onderlinge verstandhouding. Leidinggevende aandacht helpt mensen om beter samen te werken en professioneel te groeien. Zo behaal je individuele doelen én teamdoelen en los je werkproblemen efficiënt op.

Organisaties

Mensen zijn op hun best, leren het snelst en zijn meer betrokken als ze werk doen dat past bij hun drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten en competenties. Een talentgerichte organisatie heeft daar inzicht in. Dat biedt handvatten om duurzaam te bouwen aan strategische personeelsplanning én het zorgt voor een objectiever selectieproces bij het aannemen van nieuwe mensen. 

HR

HR in een talentgerichte organisatie ziet mensen als unieke individuen. Elk met hun eigen combinatie van talenten en capaciteiten. In plaats van prestaties uitsluitend te beoordelen op basis van vooraf bepaalde doelen, ligt de nadruk op continue ontwikkeling en groei.

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules. 

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.