TMA helpt het onderwijs talenten te benutten

De ontwikkelingen in het onderwijs volgen elkaar in hoog tempo op. TMA ondersteunt je studenten en docenten met inzicht in hun talenten en het verder ontwikkelen daarvan. 

Alles gaat beter met inzicht in je toekomst

Inzicht in de toekomst is essentieel voor succes. Voor leerlingen betekent dit inzicht in mogelijke carrièrepaden en persoonlijke ambities. Voor onderwijsorganisaties is het belangrijk om inzicht te krijgen welke vaardigheden er passen bij een snel veranderende onderwijsomgeving.

Bij TMA begrijpen we het belang van deze inzichten. We geven je studenten en docenten tools om hun doelen en ambities helder te krijgen en na te jagen.

Haal het beste uit jezelf én anderen

Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn kernwaarden binnen het onderwijs. Bij TMA ondersteunen we deze zelfontplooiing. Omdat we geloven dat het vermogen om het beste uit jezelf te halen cruciaal is voor succes. Wat je rol ook is. Dat betekent dat we zowel leerlingen als onderwijsprofessionals ondersteunen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Het resultaat? Leerlingen verbeteren hun studieresultaten en onderwijsprofessionals zetten hun capaciteiten optimaal in voor het welzijn van hun leerlingen. 

Begrijp elkaar beter door inzicht in elkaar

Soepele communicatie en samenwerking zijn de sleutels tot succes. TMA gaat je helpen dit te realiseren. Om zo een harmonieuzere leeromgeving te creëren. Want als we elkaar begrijpen, kunnen we elkaar beter ondersteunen in onze gezamenlijke reis van leren en ontwikkelen.

Maak een afspraak

Tijdens een demo kunnen we ons complete aanbod met je delen en bespreken welke wensen jullie hebben. Maak daarom vrijblijvend een afspraak door je gegevens in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen. Dit formulier vraagt jou om je naam en e-mailadres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy statement om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.
Ja, ik meld me aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ga akkoord met de privacy statement.

Persoonlijke ontwikkeling

Met de module ‘Persoonlijke ontwikkeling’ werken je medewerkers eenvoudig aan de ontwikkeling van hun unieke talenten en competenties. Ze zijn niet afhankelijk van (externe) coaches en kunnen wanneer het hén uitkomt aan de slag met persoonlijke workouts. Zo wordt talentgericht werken op maat en dus makkelijk gemaakt. 

Teams

Door inzicht te krijgen in de dynamiek binnen een groep en in individuele talenten en drijfveren, smeed je succesvolle teams. Met de module ‘Team ontwikkeling’  identificeer en ontwikkel je op een effectieve manier de teamkwaliteiten. 

Leiderschap

Een belangrijke taak van leidinggevenden is het geven van aandacht aan de mensen in je teams en hun onderlinge verstandhouding. Leidinggevende aandacht helpt mensen om beter samen te werken en professioneel te groeien. Zo behaal je individuele doelen én teamdoelen en los je werkproblemen efficiënt op.

Organisaties

Mensen zijn op hun best, leren het snelst en zijn meer betrokken als ze werk doen dat past bij hun drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten en competenties. Een talentgerichte organisatie heeft daar inzicht in. Dat biedt handvatten om duurzaam te bouwen aan strategische personeelsplanning én het zorgt voor een objectiever selectieproces bij het aannemen van nieuwe mensen. 

HR

HR in een talentgerichte organisatie ziet mensen als unieke individuen. Elk met hun eigen combinatie van talenten en capaciteiten. In plaats van prestaties uitsluitend te beoordelen op basis van vooraf bepaalde doelen, ligt de nadruk op continue ontwikkeling en groei.

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules. 

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.