De kracht van TMA

Bij TMA creëren we talentgerichte oplossingen op elk niveau en voor elk vraagstuk binnen je organisatie. Onze filosofie en bijpassende modules leveren een succesvolle bijdrage aan de instroom, doorstroom en uitstroom van mensen en daarmee een toegevoegde waarde aan het rendement van je organisatie. 

Door het omarmen van de ‘talentgericht organisatie’ visie bepaal je beter hoe mensen samenwerken, leren, problemen oplossen en hoe snel ze zich aanpassen aan nieuwe omstandigheden. We vertellen je graag meer over TMA. Wat je van ons kunt verwachten en hoe we je helpen het beste uit je mensen te halen.

Onze organisatie

TMA is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1999 met het hoofdkantoor in Utrecht​. De TMA filosofie wordt gebruikt in 21 landen, 11 talen en met  5.000+ gecertificeerde TMA professionals​. De TMA filosofie is wetenschappelijk gevalideerd en komt voort uit de behoeftetheorie van Henry Murray die gebaseerd is op 22 drijfveren van de mens.

Ons verhaal

Er is in 20 jaar heel wat veranderd. Echter gaat het al vanaf onze oprichting over mensen en hun natuurlijke talenten.  En over jezelf mogen zijn en vanuit daar jezelf ontwikkelen. Want als je beter bent voor jezelf, ben je beter voor anderen.

TMA Research

TMA Research is het wetenschappelijke kenniscentrum van TMA met een visie op talentmanagement. We staan voor transparant onderzoek gericht op innovatie en kwaliteitswaarborging met als doel bevordering van talentmanagement.

TMA Academy

TMA Academy heeft alle opleidingen in huis om talentontwikkeling te laten werken voor mens en organisatie. We leiden professionals op die de TMA filosofie diepgaand kunnen inzetten binnen organisaties. En via interactieve, energieke sessies leren medewerkers hun unieke talenten te ontdekken en benutten. Bij TMA Academy vinden we dat talentontwikkeling voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daar werken we elke dag hard aan.

Werken bij

Een bedrijf waar het draait om positiviteit en persoonlijk ontwikkeling voor anderen is natuurlijk zelf ook zo georganiseerd. We zijn er dan ook trots op dat het verloop bij ons erg klein is en daarom de vraag naar nieuwe medewerkers beperkt. Echter groeien we door en zijn we zeker regelmatig op zoek.

Praktijkboek Van Talent naar Performance

We delen graag onze kennis dus maken we ons handboek gratis voor jullie beschikbaar. Download het of bestel een exemplaar.

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules. 

TMA marketing materialen

Partners en klanten van TMA worden uitgenodigd deze ondersteunende materialen zoals neutrale rapporten, logo’s, boeken en grafieken van TMA Methode te gebruiken in communicatie e.g. websites, print en presentaties. 

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.