Doen waar we goed in zijn

Als TMA blinken we uit in het identificeren en ontwikkelen van talenten op alle niveaus van een organisatie. Dit helpt organisaties bij het opbouwen van effectieve teams, het bevorderen van open communicatie en het creëren van een positieve werkcultuur. Met behulp van TMA modules kunnen bedrijven hun medewerkers beter begrijpen, hun potentieel maximaliseren en duurzame groei en innovatie realiseren.

De kracht van content

Als TMA organisatie houden wij ons vooral bezig met het produceren van content voor het ontwikkelen van medewerkers op elk niveau. Dit is wat wij al sinds onze oprichting doen en zo is ook ons praktijkboek van Talent naar Performance ontstaan. Naast het boek hebben we allerlei materialen ontwikkeld die HR medewerkers of coaches kunnen inzetten tijdens sessies en ontwikkeltrajecten.

Kwaliteit voorop

Voor het succesvol implementeren van TMA modules en het begeleiden van medewerkers, maken we gebruik van gekwalificeerde partners. Zo borgen we de kwaliteit van onze TMA filosofie en houden we focus op waar we goed in zijn. Kijk welke partners er beschikbaar zijn.

Onze organisatie

TMA is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1999 met het hoofdkantoor in Utrecht​. De TMA filosofie wordt gebruikt in 21 landen, 11 talen en met  5.000+ gecertificeerde TMA professionals​. De TMA filosofie is wetenschappelijk gevalideerd en komt voort uit de behoeftetheorie van Henry Murray die gebaseerd is op 22 drijfveren van de mens.

Ons verhaal

Er is in 20 jaar heel wat veranderd. Echter gaat het al vanaf onze oprichting over mensen en hun natuurlijke talenten.  En over jezelf mogen zijn en vanuit daar jezelf ontwikkelen. Want als je beter bent voor jezelf, ben je beter voor anderen.

TMA Research

TMA Research is het wetenschappelijke kenniscentrum van TMA met een visie op talentmanagement. We staan voor transparant onderzoek gericht op innovatie en kwaliteitswaarborging met als doel bevordering van talentmanagement.

TMA Academy

TMA Academy heeft alle opleidingen in huis om talentontwikkeling te laten werken voor mens en organisatie. We leiden professionals op die de TMA filosofie diepgaand kunnen inzetten binnen organisaties. En via interactieve, energieke sessies leren medewerkers hun unieke talenten te ontdekken en benutten. Bij TMA Academy vinden we dat talentontwikkeling voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daar werken we elke dag hard aan.

Werken bij

Een bedrijf waar het draait om positiviteit en persoonlijk ontwikkeling voor anderen is natuurlijk zelf ook zo georganiseerd. We zijn er dan ook trots op dat het verloop bij ons erg klein is en daarom de vraag naar nieuwe medewerkers beperkt. Echter groeien we door en zijn we zeker regelmatig op zoek.

Maak een afspraak voor een inspirerende kennismaking

Het is misschien veel om de gehele TMA filosofie in één keer te begrijpen en alle mogelijkheden van talentgericht werken te overzien. Daarom komen we graag bij je langs om je vrijblijvend meer te vertellen over onze modules. 

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.