25 jaar unieke talenten vinden en (ver)binden

Meer werkgeluk creëren. Dat was de drijfveer voor het ontstaan van TMA in 1999. De snelle rekenaar weet dan dat we dit jaar ons 25-jarig jubileum vieren. Een mijlpaal in ons bestaan, die we niet zomaar voorbij laten gaan. Dit jaar vieren we, wat we al 25 jaar met hart en ziel doen: unieke talenten vinden en (ver)binden.

Talenten bepalen je succes

Onze drijfveer is in 25 jaar niet veranderd, de arbeidsmarkt wel en de manier waarop daar naar talent wordt gekeken ook. Het is nog belangrijker geworden dat mensen weten wie ze zijn en wat hun toegevoegde waarde is. De talentrevolutie is nog maar net van start gegaan: niet je diploma bepaalt je succes, maar je talenten. Al die ontwikkelingen hebben onze ambities alleen maar groter gemaakt. Ons team is gegroeid, we hebben een groot partnernetwerk om ons heen verzameld en we opereren internationaal.

Houd ons in de gaten

Dit jubileumjaar is daarom het perfecte moment om samen terug te blikken én vooruit te kijken. Hoe is TMA ontstaan, wie zijn onze mensen, waarom is TMA een echt familiebedrijf, waar zijn we trots op, hoe zien wij de talent(r)evolutie en hoe relevant is en wordt talentmanagement in onze huidige maatschappij? We gaan de mooiste verhalen met je delen, dus houd onze kanalen in de gaten.

En voor nu vast veel dank aan iedereen die - of het nu kort of lang is - met ons meereist!

Waar kan TMA mij mee helpen?

Wij geloven dat talentgericht werken betekenisvolle resultaten oplevert voor individuen en organisaties. Onze TMA filosofie gaat ervan uit dat organisaties op hun best zijn als mensen zichzelf kunnen zijn en werk doen dat bij hun talenten past. Want talenten zijn de kern van jezelf en bepalen de manier waarop je reageert op de wereld om je heen. 

Door TMA in te zetten in je organisatie, bereik je hogere productiviteit, natuurlijke samenwerking, lager verzuim, betere retentie, meer betrokkenheid en minder stress en burn-out. Talentgericht werken en organiseren levert een cultuur op waarin dingen makkelijker, leuker en béter gaan.

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.