Jaarlijks wereldwijd impact op meer dan 1 miljoen mensen

TMA is in meer dan 10 landen actief. Van Nederland tot Polen en zelfs in de USA ontwikkelen we talenten. De modules van TMA vormen een geïntegreerde systematiek voor talentgerichte organisaties. Ze ondersteunen zowel medewerkers als managers met positief geformuleerde selectie-, ontwikkelings- en coachingsinstrumenten. 

In welk land wil jij TMA gebruiken?

Zit in één van de volgende landen een deel van je organisatie en wil je internationaal dezelfde talentontwikkeling hanteren? We praten graag met je  verder over de mogelijkheden.

Zet TMA in voor jouw wereldwijde vestigingen

TMA wordt aangeboden als online service voor strategisch en continu talent- en competentiemanagement, teaminstrumenten, 360 graden feedback, loopbaancentra, Talentenanalyses, MD trajecten, mobiliteitsvraagstukken, coaching en beroepskeuze, voor zowel groepen als individuen.

Wereldwijd werken we met partners die jou ondersteunen bij het implementeren van de modules en bij het succesvol inzetten van de content voor talent- en competentiemanagement. Over de hele wereld zijn er ruim 10.000 organisaties ​die de modules van TMA gebruiken en de filosofie een warm hart toe dragen.

Ook partner worden

Ook partner worden? Meld je dan aan via ons formulier of bel ons. We bekijken graag samen met jou hoe we kunnen samenwerken. 

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.