Oplossingen binnen de TMA methode

TMA heeft met ervaren organisatiepsychologen een aantal ‘state of the art’ instrumenten ontwikkeld die organisaties ondersteunen bij klassieke HR-vraagstukken. We hebben praktische oplossingen voor bijvoorbeeld selectie assessments, loopbaanvraagstukken, ontwikkelvraagstukken en team assessments. 

Talentmanagement

In onze visie bestaat een succesvolle organisatie altijd uit mensen die vanuit de eigen unieke talenten aan een gezamenlijke ambitie werken. Dit succes wordt versterkt als een organisatie investeert in talentmanagement.

Loopbaanadvies

Onze Loopbaaninstrumenten zijn positief, oordelen niet en bieden volledig inzicht in talenten, competenties en de beste carrièrekansen.

Teambuilding

Ieder mens heeft talenten, maar hoe creëer je van deze talenten een goed presterend team? Teamprestaties komen alleen maar tot stand als een team goed samenwerkt en iedereen het beste uit zichzelf haalt. Daarbij is voor een team ook belangrijk dat het werk goed wordt verdeeld op basis van vaardigheden en talenten. 

Selectie

Ons online Selectie assessment is een objectief en gevalideerd hulpmiddel voor het selecteren van mensen. TMA is een specialist op het gebied van online Selectie assessments. We stellen daarmee organisaties in staat zelf de kwaliteiten en valkuilen van kandidaten en sollicitanten te identificeren zodat de selectie en doorontwikkeling van mensen objectiever en effectiever wordt.

Talentenanalyse

De TMA Talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken. De Talentenanalyse wordt toegepast voor selectie assessments, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en mobiliteit-, beroepskeuze- en re-integratievraagstukken.

Capaciteiten analyses

Wij geven Inzicht in het leervermogen van mensen. Het vermogen om te leren en zich aan te passen is essentieel voor zowel individuen als organisaties. Onze Capaciteiten analyses zijn ontworpen om je te helpen deze capaciteiten in je team en organisatie te identificeren en verder te ontwikkelen.

Feedback instrumenten

Met onze online feedbackinstrumenten geven medewerkers op zeer eenvoudige wijze elkaar onderling feedback en achterhaal je makkelijk kwaliteiten en ontwikkelpunten.

Competentieprofielen

Werken vanuit profielen maakt het selecteren en ontwikkelen van mensen een stuk gemakkelijker. In de dynamiek tussen organisatie, mens en werk gaat het om wat iemand ‘mag’ doen, wat iemand ‘kan’ doen en wat iemand ‘wil’ doen. Om deze drie zaken inzichtelijk te krijgen is het handig te werken met competentieprofielen voor specifieke rollen en functies.

Al ruim 20 jaar worden onze instrumenten ingezet door recruitmentbureaus, coaches, organisatieconsultants en loopbaanadviseurs. Onze betrouwbare instrumenten zijn onder meer gebaseerd op de volgende TMA analyses en vragenlijsten: Talentenanalyse, Feedback vragenlijsten, Loopbaanadvies en Cognitieve capaciteiten analyses. Daarnaast heeft TMA voor HR experts een praktisch competentiemodel om profielen voor rollen of functies te maken.

Word een gecertificeerde TMA Professional!

Wil je de TMA Methode volledig beheersen en deze inzetten voor individuele trajecten zoals coaching, loopbaanbegeleiding en werving & selectie? Meld je aan voor onze certificeringstraining en draag de TMA filosofie uit met vertrouwen en expertise.

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.