Al ruim 20 jaar positief én relevanter dan ooit

Met tomeloze energie en aan een bureau gemaakt van een deur en vier Ikea poten, zag TMA in 1999 het levenslicht. Niemand van ons had toen gedacht dat er zoveel mensen en organisaties de TMA filosofie zouden gaan omarmen. 

Nu, ruim 20 jaar later, is er heel wat veranderd. Wat echter onveranderd is, is de overtuiging dat mensen op hun best zijn als ze werk doen dat bij ze past. Werk waarbij hun natuurlijke talenten volledig worden benut. Dat levert gelukkige, betrokken mensen op die zich graag inzetten voor het bedrijf of de organisatie waarvoor ze werken. 

Wij geloven er echt in dat je op je best bent als jij jezelf kunt zijn. Als TMA ondersteunen we mensen om het maximale uit hun natuurlijke talenten te halen. Zo ben je het meest waardevol voor jezelf, de organisatie en de mensen om je heen.

Bastian Muller CEO van TMA

Ons verhaal in de media

Als TMA zijn we trots op wat we betekenen voor mensen en hun ontwikkeling. En dat mogen we best wat vaker laten blijken. Met onze campagne ‘Alles gaat beter’ laten we zien waarvoor we staan. Bekijk onze film om te begrijpen hoe belangrijk mensen voor ons zijn!

TMA: positief, verbindend en talentgericht

Wij geloven dat mensen zich beter ontwikkelen, meer betrokken raken en gelukkiger worden met deze drie kernwaarden. Ze zijn niet alleen typerend voor ons bedrijf, maar zitten diep verankerd in onze filosofie en producten. We voelen ons dan ook geen leverancier van producten maar zijn echt partner van onze relaties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Dan komen we graag een keer bij je langs. Bel, mail of plan een vrijblijvende afspraak in via ons contactformulier.

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.