Keurmerk Talentontwikkeling

Als klant van TMA krijg je nu de exclusieve kans om deel te nemen aan een onderzoek waarmee je het prestigieuze Keurmerk Talentontwikkeling kunt verdienen.  Om onze verjaardag te vieren bieden we het onderzoek aan tegen een feestelijk prijs van €500

Jouw organisatie in de spotlight

Het Keurmerk Talentontwikkeling is al 20 jaar een begrip in Nederland en zeker in deze tijd een must-have! Om het keurmerk te verkrijgen, doen werkgevers jaarlijks mee aan een onderzoek. Het laat werkgevers zien hoe zij scoren op het gebied van talentontwikkeling.

Het keurmerk is een initiatief van dr. Mirjam Baars, MBA. Mirjam is een gerenommeerde arbeids- en organisatiepsycholoog, onderwijskundige en bedrijfskundige met 30 jaar ervaring in talentontwikkeling binnen honderden organisaties.

Het onderzoek, gebaseerd op het promotie-onderzoek van Mirjam, geeft een overzicht van wat er goed gaat en waar mogelijkheden voor verbetering liggen. Voor (potentiële) werknemers geeft het antwoord op de vraag: ‘Waar groei ik het snelst?’. Zo zet je jouw organisatie in de spotlight!

Deelnemen

Het Keurmerk Talentontwikkeling is voor werkgevers in Nederland. Werkgevers met minimaal 50 medewerkers kunnen zich opgeven. Maakt jouw organisatie gebruik van de TMA Methode, dan maak je kans op de Talent Award.  

 

Waarom Deelnemen?  

  • Minder personeelsverloop 
  • Minder ziekteverzuim 

  • Trek talent aan 

  • Behoud je talent 

  • Zorgt voor ambassadeurs 

De Talent Award

Op 15 november organiseren we een speciaal evenement: “Let’s Connect!” voor onze klanten. Tijdens dit evenement worden de drie genomineerde organisaties bekendgemaakt en ontvangen zij de felbegeerde de Talent Award. De genomineerde organisaties worden na het evenement in de spotlight gezet door promotionele acties op social media.  

Onze sprekers tijdens Let's Connect! zijn: 

dr. Mirjam Baars MBA

Zij vertelt over het Keurmerk Talentontwikkeling en biedt praktische inzichten voor het versterken van talentmanagement. 

Prof. dr. Lidewey van der Sluis

Zij spreekt over haar laatste boek en hoe talentmanagement altijd leidt tot betere prestaties.  

Mark Vlemmings Director Product Developer

Hij presenteert de nieuwste ontwikkelingen binnen het TMA-portfolio.

Interesselijst event

Volgende week sturen wij een uitnodiging naar al onze klanten. Wil je ook een uitnodiging ontvangen? Meld je dan aan via de onderstaande knop voor de interesselijst

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.