Business Owner Academy

Ben jij iemand die het verschil wil maken met een visie op leren en ontwikkelen binnen organisaties? Zoek jij een baan waarbij je in een multidisciplinair team van knappe koppen het trainingsaanbod gaat ontwikkelen op basis van je kennis van de markt?

Kom dan werken bij TMA!

Positief, verbindend en talentgericht: het zijn de drie kernwaarden die TMA het best omschrijven. TMA is een kleine, innovatieve organisatie die op een positieve manier organisaties met mensen verbindt. We hebben de TMA Methode ontwikkeld om organisaties te helpen talentmanagement op de juiste manier toe te passen. 

Wij geloven dat je op je best bent als je jezelf kunt zijn. Die filosofie hanteren we niet alleen naar buiten toe, maar zeker ook binnen de muren van onze snelgroeiende organisatie. Werken bij ons betekent werken in een inclusieve en talentgerichte werkomgeving; bij ons leer je jouw talenten te benutten en jezelf verder te ontwikkelen.

 

Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie?

Zo vaak gebeurt het niet dat er een rol vrijkomt bij onze TMA Academy, dus dit is een unieke kans om mee te bouwen aan ons trainingsportfolio. We zoeken een L&D/onderwijskundig specialist die de wereld van talentontwikkeling kent of wil leren kennen. Iemand die op strategisch niveau meedenkt over wat bedrijven nu en in de toekomst nodig hebben en dat kan doorvertalen naar het leeraanbod van TMA. Iemand die blij wordt van het inhoudelijk ontwikkelen van het trainingsportfolio en tegelijkertijd een commerciële insteek heeft; je weet hoe je de trainingen in de markt zet. 

Bij onze trainingen kun je denken aan certificeringstrainingen voor HR-experts, leidinggeven aan talent voor Middle Management of een workshop talent van medewerkers activeren. Je werkt samen met onze partners die de trainingen verzorgen. Je organiseert trainingsbijeenkomsten en zorgt dat onze trainers hun werk goed kunnen doen. Zo helpen we samen individuen, teams en organisaties de juiste ontwikkeling door te maken.

 

Wil jij bij ons impact maken?

We strooien niet zomaar met woorden: als je deel uitmaakt van ons team van eigenwijze, leergierige en positieve mensen kun jij echt impact maken, simpelweg door je talenten in te zetten. We creëren met elkaar talentgerichte oplossingen op elk niveau en voor elk vraagstuk van onze klanten. De TMA-filosofie draagt succesvol bij aan de instroom, doorstroom en uitstroom van getalenteerde individuen. Werkgeluk creëren is bij ons dus niet zomaar een hippe term; het was 25 jaar geleden al de drijfveer om TMA op te richten.

 

Kom jij bij ons groeien?

Bijzonder aan TMA zijn de groeimogelijkheden. Het gebeurt niet zelden dat iemand bij ons binnenkomt voor een bepaalde rol en uiteindelijk op een andere plek binnen de organisatie verder groeit. Functietitels zeggen ons niets en we kijken niet zozeer naar je ervaring, maar naar je talenten. Onze talentmanager zorgt voor een ontwikkeltraject op maat, zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. We weten namelijk als geen ander dat medewerkers beter presteren, gemotiveerder zijn, zich meer betrokken voelen en meer werkplezier ervaren als je inzet op hun sterke punten.

 

Wat moet je weten?

  • Utrecht is onze standplaats
  • Hybride werken is mogelijk
  • Functie is voor 32/40 uur
  • Salaris in overleg afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Kosteloze opleiding tot TMA Professional

Solliciteer direct!

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen. Dit formulier vraagt jou om je naam en e-mailadres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy statement om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.