TMA Inside: embedded talent data voor HR software systemen

TMA Inside is een krachtige oplossing voor HR software systemen die hun klanten helpt om betere beslissingen te nemen bij het aannemen, ontwikkelen en behouden van medewerkers. 

Waarom TMA Inside?

Het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers is van cruciaal belang voor het succes van elk bedrijf. De meeste bedrijven maken hiervoor gebruik van software die hen ondersteunt bij deze processen.

Voorbeelden hiervan zijn recruitment-, application tracking-, hr-, learning-, performance-, onboarding en talent management platforms. Maar hoe weet je wie de juiste mensen zijn? Hoe zorg je ervoor dat ze zich kunnen ontwikkelen en gedijen binnen jouw organisatie?

TMA Inside is ontworpen om HR Software Platformen de mogelijkheid te bieden hun processoftware te versterken met talent data, zodoende nog betere matches te maken tussen organisatie en medewerkers of sollicitanten.

Hoe werkt TMA Inside?

TMA beschikt over geavanceerde assessments en psychometrische instrumenten om een diepgaand inzicht te krijgen in de capaciteiten, persoonlijkheidskenmerken en motivatie van medewerkers. Dit allemaal uiteraard volledig wetenschappelijk gevalideerd. De resultaten worden geanalyseerd en vertaald naar praktische aanbevelingen voor talentmanagement. 

TMA beschikt ook over een eigen competentiemodel. Competenties zijn de vaardigheden die de werkgever verwacht van een bepaalde rol. TMA meet in haar assessment het ontwikkelpotentieel voor iedere vaardigheid. Zo kun je dus direct zien of iemand potentieel heeft voor een bepaalde vaardigheid. Door aanleg op de verwachte vaardigheden van een bepaalde rol te meten, kunnen veel betere matches worden gedaan. Hierdoor kunnen organisaties medewerkers effectiever inzetten, hun potentieel benutten en hun prestaties optimaliseren. 

TMA Inside integreert de resultaten van de psychometrische instrumenten in het HR Software Platform op basis van een API of LTI koppelingen, zodat ze integraal kunnen worden gebruikt in het HR Software Platform. 

Wanneer is TMA Inside interessant voor mijn HR Software Platform?

TMA Inside levert geen producten of diensten. TMA Inside gaat samenwerkingen aan met HR Software Platformen op het moment dat sprake is van:

  • TMA als aanvullende of versterkende dienstverlening de Platform Partner
  • talent data technisch geïntegreerd in de HR Software Platform
  • TMA integraal is opgenomen in de marketing en verkoop van de dienstverlening van de HR Software Platform Partner

Wat zijn de kosten voor TMA Inside?

TMA Inside gaat samenwerkingen aan met HR Software Platformen die leiden tot een gezamenlijk verdienmodel. Investeringen in de technische integratie worden in overleg bepaald en afgestemd. Marketing, sales, customer succes management- en support zijn in handen van de HR Software Platform Partner.

De technische integratie van TMA Inside

TMA Inside biedt koppelingen op basis van API en LTI aan waarmee het HR SaaS Platform met TMA kan communiceren en talent- data en content kan uitwisselen.

Koppeling op basis van API

TMA Inside heeft API’s gespecificeerd waar ontwikkelaars van geautoriseerde HR Software Platformen gebruik van kunnen maken om hun eigen applicaties te verrijken met de TMA talent data. De API zorgt ervoor dat er een TMA analyses opgestart kunnen worden direct vanuit de applicatie. Na afronding is de talent data  direct beschikbaar voor integratie in de applicatie van de HR Software Platform Partner. Met deze data kan de Partner zelf matching en screening functionaliteit realiseren met het TMA Competentiemodel en de resultaten gebruiken voor inzichtelijke dashboards ten behoeve van haar klanten.

Kijk hier hoe onze API bijvoorbeeld kan worden ingezet bij Application Tracking Software Platformen.

Koppeling op basis van LTI

TMA Inside heeft deze standaard geadopteerd om derde partijen toegang te kunnen geven tot haar content. Ook hier kan de TMA talentanalyse direct opgestart worden vanuit de applicatie van de partner. Het verschil met API koppeling is dat er geen data wordt gestuurd maar dat alle content streaming wordt geleverd aan de gebruiker. Het voordeel voor de HR Software Platform Partner is dat deze vanuit de eigen applicatie toegang kan bieden, maar niet zelf de functionaliteit hoeft te ontwikkelen. Deze methode van koppelen is daarmee vooral geschikt voor de content intensieve toepassingen van TMA zoals de vele talentartikelen en honderden workouts.

Bij LTI blijven de TMA analyses en de uitkomsten en inzichten van de analyses op de systemen van TMA en wordt de data niet verstuurd maar juist ontsloten in de applicatie van de partner. 

LTI wordt bijvoorbeeld toegepast bij LMS. Bij PMS ligt een combinatie van LTI en API voor de hand.

 

Het TMA Competententiemodel

Het TMA Competententiemodel is een essentieel onderdeel van het TMA Inside-programma. Het geeft organisaties een eenduidige taal waarmee de verwachtingen die ze hebben voor functies of rollen op een concrete manier kunnen beschrijven en vastleggen. TMA stelt haar competentie model onder bepaalde condities kosteloos beschikbaar voor zowel HR Software Platformen als organisaties. 

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen. Dit formulier vraagt jou om je naam en e-mailadres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy statement om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.