TMA team professional worden

Als TMA Team professional ben je in staat om de TMA-filosofie op teamniveau toe te passen. Tijdens je training krijg je alle tools die nodig zijn om teamsessies te faciliteren. Je maakt kennis met TMA-teamanalyses en begrijpt welke analyses het meest geschikt zijn voor specifieke situaties en doeleinden. Je leert de bouwstenen voor sterke teams en hoe jij op basis hiervan een team helpt te ontwikkelen.

TMA Gecertificeerde Team Professional

Via het TMA-certificeringsprogramma word je opgeleid tot een gecertificeerde Team professional. Het doel van deze training is om de TMA-filosofie grondig te begrijpen en toe te passen op een team door een of meer teamsessies. Tijdens deze sessies geef je teams inzicht in elkaars talenten en begeleid je hen in de ontwikkeling van hun teamtalenten.

Omdat het draait om teamprocessen en de interactie tussen teamleden, is het van cruciaal belang dat je de TMA-visie volledig beheerst. Hoewel de focus op teams ligt, leer je ook hoe je deze visie breder kunt toepassen. Na succesvolle afronding van de training ontvang je het certificaat: 'TMA Gecertificeerde Team professional'.

Doelen van de training:

  • Grondig beheersen van de TMA-filosofie op teamniveau.
  • Door een goed intakegesprek de meest passende teamsessie vormgeven
  • Werkvormen doelgericht inzetten om teamdoelen te bereiken
  • Begeleiding van teams en uitvoeren van teamanalyses.
  • Begrip krijgen van de bredere toepassing van de TMA-filosofie.
  • Het behalen van het certificaat 'TMA Gecertificeerde Team professional'.

Praktijkboek Van Talent naar Performance

We delen graag onze kennis dus maken we ons handboek gratis voor jullie beschikbaar. Download het of bestel een exemplaar.

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.