Leidinggeven aan talent!

Hoe krijg je zicht op het aanwezige talent en potentieel binnen jouw team? Hoe stimuleer je eigenaarschap bij jouw medewerkers? Wat kun je doen om je team ijzersterk en innovatief te maken? Welke rol spelen jouw talenten als leidinggevende in dit geheel? Voor veel managers zijn dit bekende vraagstukken. Behoefte aan antwoorden?

Training Leidinggeven aan talent

De training ‘Leiding geven aan talent’ is praktisch, direct toepasbaar en helemaal gericht op het optimaal benutten van teamtalent. Tijdens deze training leert je in één dag alles over talentmanagement. Door de combinatie met TMA gaan deelnemers naar huis met visie én praktische tools. Een dag vol inspiratie, bruikbare tools en een hoop positiviteit!

Wil jij als manager het beste uit de talenten en competenties van jouw team halen? Na deze training weet je hoe je (jong) talent ontwikkelt, talentmanagement concreet toepast om talent te behouden, eigenaarschap vergroot en wat jouw rol als leidinggevende als spil in dit geheel inhoudt. 

De training ‘Leidinggeven aan talent’ is ontwikkeld door dr. Mirjam Baars, in samenwerking met TMA. Mirjam Baars is docent en onderzoeker bij Fontys Hogeschool, managing director van Satisaction en auteur van 'Leidinggeven aan Talentontwikkeling', hét toonaangevende boek voor talentontwikkeling.

Ervaringen van deelnemers

'Voor mij was een belangrijke persoonlijke kwaliteiten zijn, kun je die gericht inzetten om hiermee anderen te helpen. Vanuit een TMA-analyse had ik al inzicht in deze persoonlijke kwaliteiten. Door de training heb ik geleerd deze nog bewuster in te zetten in het gesprek met mijn medewerkers.’ 

‘Het was een eye-opener te zien hoe andere mensen het soms anders doen dan jij het doet. Ik merkte bijvoorbeeld dat mijn mede cursist net iets rustiger naar een doel toewerkte. Ik ontdekte zo dat het ook op deze manier kan.'

Praktijkboek Van Talent naar Performance

We delen graag onze kennis dus maken we ons handboek gratis voor jullie beschikbaar. Download het of bestel een exemplaar.

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.