Gevalideerde profielen

Als je mensen succesvol wilt hebben in je organisatie is het belangrijk dat ze weten wat je van hen verwacht. In de dynamiek tussen organisatie, mens en werk gaat het namelijk om wat iemand ‘mag’ doen, wat iemand ‘kan’ doen en wat iemand ‘wil’ doen. Het werken met gevalideerde profielen van TMA haalt elke vorm van onduidelijkheid weg. Als je gaat werken met de TMA Methode en de oplossing ‘talentgericht organiseren’ is het wenselijk om de hiervoor bedoelde training te volgen.

De inhoud van de training

Met deze training maak je kennis met de methode van TMA en ontdek je hoe je in slechts drie stappen een gevalideerd profiel met TMA competenties creëert op basis van het Styr model. Deze praktische training is ontwikkeld voor organisaties die (gaan) werken met gevalideerde profielen in het Talent Management Systeem (TMS) van TMA.

Tijdens de training leer je werken met het Styr model en de TMA Methode, en ontdek je hoe je talentpaden kan vormgeven en onderhouden. Je leert ook hoe je de tools, zoals de people finder en team builder, effectief kunt inzetten en hoe je 90, 180 en 360 graden assessments kunt toepassen.

De training is specifiek geschikt voor (HR)professionals, corporate recruiters, (talent)managers met 4+ jaar werkervaring, die bij voorkeur (niet noodzakelijk) al ervaring met TMA hebben.

Het doel van de training

Het doel van deze training is om je te leren hoe je gevalideerde profielen met TMA competenties creëert en toepast binnen het Talent Management Systeem (TMS). Deze training is ideaal voor organisaties die ‘talentgericht werken’ willen starten of willen door ontwikkelen naar ‘talentgericht organiseren’ met gevalideerde profielen.

Doelen van de training:

  • Basis kennis van het Styr model en de TMA Methode
  • Gevalideerde profielen genereren in drie stappen
  • Talentpaden vormgeven en onderhouden
  • Werken met people finder en team builder
  • Toepassen van 90, 180, 360 graden assessment

Certificaat en praktische informatie

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname en krijg je toegang tot de gevalideerde profielen en talent matrix in het Talent Management Systeem.

Investering: €1.495,- excl. BTW.
Adres: TMA, Pythagoraslaan 101 (Gebouw dePyth), 3584 BB Utrecht.
Materiaal: al het trainingsmateriaal ontvang je op de trainingsdag.
Lunch: Een heerlijke lunch is inbegrepen. Dieetwensen of allergieën graag vooraf doorgeven 

Praktijkboek Van Talent naar Performance

We delen graag onze kennis dus maken we ons handboek gratis voor jullie beschikbaar. Download het of bestel een exemplaar.

Ontdek de Kracht van Talentontwikkeling bij TMA Academy.

Wil je de TMA filosofie diepgaand inzetten en medewerkers helpen hun unieke talenten te ontdekken en benutten? Sluit je aan bij TMA Academy en ervaar hoe talentontwikkeling zowel mens als organisatie ten goede komt. Word vandaag nog een bevlogen TMA professional!

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.