TMA Inside voor Learning Management Systemen

Optimaliseer leren met persoonlijke talenten! Benut de kracht van TMA om Learning Management Systemen (LMS) naar een persoonlijk niveau te tillen. TMA biedt een revolutionaire benadering van leren en ontwikkeling, waarbij de focus ligt op het ontdekken en ontwikkelen van individuele talenten. Met TMA geïntegreerd in het LMS Platform, verandert leren van een standaardproces in een gepersonaliseerde reis, die leidt tot ongekende groei en prestaties.

Waarom TMA Talenten in je LMS?

Persoonlijke Ontwikkeling: Iedereen heeft unieke talenten en drijfveren. TMA helpt om deze te identificeren en te benutten, wat leidt tot meer betrokkenheid en motivatie bij het leren.

Effectievere Training: Door te begrijpen welke talenten werknemers al bezitten, kun je trainingen op maat maken om hun talenten te versterken en het potentieel concreet te maken.

Loopbaanontwikkeling: Moedig medewerkers aan om hun carrière doelen te formuleren op basis van hun talenten. Dit zal leiden tot meer gerichte inspanningen en een hogere betrokkenheid.

Levenslang Leren: TMA bevordert een cultuur van levenslang leren. Medewerkers worden gestimuleerd om voortdurend nieuwe vaardigheden en kennis op te doen die passen bij hun talenten en ambities.

Hoe TMA Talenten in je LMS integreren?

TMA Analyses: Integreer met behulp van onze technische koppelingen TMA in je LMS, zodat medewerkers hun talentprofiel kunnen vaststellen en begrijpen aan de hand van de TMA Analyse.

Aanbevelingen op maat: Door de te verwachte competenties uit het TMA Competentiemodel te koppelen aan de leerprogramma’s, kunnen met de talent data uit de TMA Analyses aanbevelingen op maat worden gedaan voor cursussen, modules en leermateriaal.

Leerdoelen: Laat medewerkers leerdoelen stellen in een persoonlijk ontwikkelingsplan op basis van hun talenten en manage het ontwikkelproces vanuit het LMS.

Feedback en Coaching: Moedig feedback en coaching aan die zijn afgestemd op de individuele talenten en het potentieel van medewerkers. 

Loopbaanontwikkelingsplannen: Gebruik TMA om loopbaanontwikkelingsplannen op te stellen gericht zijn op ontwikkeling van medewerkers door middel van leerprogramma’s en competentieontwikkeling.

TMA en LMS Platformen vormen samen een krachtige combinatie die niet alleen de betrokkenheid en prestaties van medewerkers verbetert, maar ook de organisatie als geheel naar een hoger niveau tilt. Maak van je LMS een platform dat het potentieel van ieder individu ontsluit, zodat dat zich vertaalt in succes op de lange termijn.

Learning op basis van embedded talent data direct in jouw LMS 

Met onze softwarekoppelingen zorgen wij ervoor dat TMA integraal kan worden opgenomen in het learning management proces in een LMS. TMA levert de talent data, het LMS levert het proces. Hiermee heeft de manager dus zowel de objectieve data van TMA als de Learning- en ontwikkeldata van een medewerker op een plek. 

Ontwikkeling van medewerkers en het optimaliseren van learning wordt afgestemd op het natuurlijke gedrag (de talenten) van een medewerker, waardoor het LMS een hogere toegevoegde waarde levert aan haar klanten.

Integreer TMA in je LMS Platform en creëer voor iedere klant een lerende organisatie die klaar is voor de toekomst!

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.