TMA professional worden

Als TMA professional ben je in staat om de TMA filosofie op persoonlijk niveau in te zetten. Tijdens je training krijg je alle handvatten die nodig zijn om teamsessies te voeren. Je maakt kennis met TMA teamrapportages en met werkvormen die je zelf kunt toepassen. Bovendien besteden we aandacht aan het TMA protocol van de TMA Teamanalyse Certificatie training.

TMA Gecertificeerde Professional

Via het TMA certificeringsprogramma word je opgeleid tot TMA professional. Doel van de training is om de TMA filosofie diepgaand te leren inzetten bij trajecten op individueel niveau. Denk daarbij aan coaching, studie- of loopbaanbegeleiding en werving & selectie. 

Omdat het gaat om beslissingen op individueel niveau en persoonlijke inzichten van mensen, is het belangrijk dat je de visie van TMA door en door kent. Hoewel de focus op individuele trajecten ligt, leer je onze visie en modules ook breder toe te passen. Na het succesvol afronden van de training ontvang je het certificaat: ‘TMA Gecertificeerde Professional’

 Doelen van de training:

  • TMA filosofie volledig beheersen
  • TMA filosofie inzetten bij trajecten op individueel niveau
  • TMA inzetten bij coaching, (studie-) loopbaanbegeleiding, werving & selectie
  • Inzicht krijgen in bredere toepassing van de TMA filosofie
    Certificaat 'TMA Gecertificeerde Professional' behalen

Praktijkboek Van Talent naar Performance

We delen graag onze kennis dus maken we ons handboek gratis voor jullie beschikbaar. Download het of bestel een exemplaar.

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.