TMA Medewerkers en hun talenten: Carlo Wagemakers

Wie ook alweer zo’n 7 jaar rondloopt bij TMA is Carlo Wagemakers in de rol als Business Consultant. Na eerst de zuidelijke regio’s in zijn klantenportefeuille te hebben gehad (hij woont namelijk om de hoek bij de Efteling) presenteert en bespreekt hij nu graag de wondere wereld van het Talent Management Systeem.

‘Ik zie in alle sectoren dat bijna alle organisaties te maken hebben met krapte op de arbeidsmarkt. Het vinden van geschikte medewerkers is en blijft lastig, dus de vraag is met name: Hoe bind je je medewerker aan je organisatie? Waarbij ook nog Generatie Z hele andere eisen stelt aan het leidinggevend kader’ Voor mij een mooie uitdaging om de mogelijkheden van het Talentmanagementsysteem te laten zien voor medewerker, HR en leidinggevende.'

Carlo’s talenten:

Opvallend: Als humor een talent zou zijn, dan deelt Carlo dit talent graag met zijn collega’s. Hij is dan ook een echte grappenmaker in de groep en altijd lekker op dreef met zijn grappen en grollen.
Procesgericht: Dingen moeten kloppen in een groter geheel of binnen het proces voor Carlo. ‘Eerst denken dan doen is een mooi ‘ander geluid binnen TMA’.
Prestatiegericht: Ook is Carlo erg bedreven in het laten zien van alle mogelijkheden van ons Talent Management Systeem (TMS).
Carlo houdt zich ook sinds kort bezig met de Sportsector. ‘Voetbal vind ik ontzettend leuk, er zitten zo veel paralellen tussen Sport en TMA. Wat is Talent en hoe wordt een team een succesvol team? Om mij daarmee bezig te houden tijdens het werk motiveert mij alleen maar meer.’

Een quote van collega Marc Albert: ‘TMA is het best bewaarde geheim, daar kan je zoveel mee. Gevalideerde profielen maken, matchen, baan vinden, persoonlijke ontwikkeling via workouts, zelf feedback uitvragen, en ga zo maar door!

Wil je een keer meegenomen worden in de ontelbare mogelijkheden van het Talent Management Systeem? Mail dan naar carlo@tma.nl of bel 06 10 38 29 14.

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.