TMA Medewerkers en hun talenten: Tamara Jongens

Tamara Jongens liep in 2017 voor de eerste keer binnen bij TMA, dit was voor een uitzendbaantje tijdens haar studie. Ze voelde zich hier direct thuis en werd binnen korte tijd de vaste uitzendkracht bij TMA. In 2019 is ze vast in dienst gekomen en begon ze met het ondersteunen van de Bussiness Service. Al snel werd duidelijk dat Tamara haar talenten hier niet goed kwijt kon en zo is ze samen met Manon Jansen op de afdeling TMA Research terechtgekomen. Samen met Manon zet Tamara zich op deze afdeling in voor het verrijken en uitbreiden van de wetenschappelijke basis van TMA. Door relevante onderzoeken op te zetten en uit te voeren is zij continu bezig de mogelijkheden van TMA te laten groeien en de kennisbank rondom talentmanagement te vergroten.

"Werken bij TMA past precies bij mij! Ik krijg de vrijheid en het vertrouwen om mijn ideeën uit te werken en op te zetten in een organisatie vol gedreven mensen. Alle collega's staan open om mee te denken en ik krijg eerlijke feedback op mijn werk, dat motiveert mij enorm."

Tamara's talenten:

  • Ondernemend: Tamara bruist van de energie om dingen aan te pakken en in combinatie met haar talent Veelzijdig heeft zij altijd verschillende projecten tegelijkertijd lopen.
  • Praktisch: "Om mij te motiveren is het erg belangrijk dat ik ergens de toegevoegde waarde van zie. Sommige mensen zien onderzoeken als saai of theoretisch, maar onderzoeken bij TMA Research zijn dit nooit omdat het resultaat voor de klant direct duidelijk is. Nadenken over hoe een organisatie een transitie kan aangaan, hoe dit aansluit bij hun huidige werknemers, hoe ze dit moeten communiceren voor het beste resultaat en welke verwachtingen ze kunnen hebben is voor mij betekenisvol omdat het de organisatie én hun werknemers de beste oplossing kan bieden!"
  • Autonoom: het talent om zelfstandig te denken en handelen sluit voor Tamara perfect aan op de vrijheid die zij bij TMA ervaart. "Manon en ik hebben dit talent allebei, gelukkig creëert dit geen conflict op de afdeling omdat we ons allebei met hetzelfde enthousiasme en dezelfde doelen inzetten om TMA Research nóg beter te maken".

"In de toekomst hoop ik dat we met TMA Research nog meer organisaties en medewerkers kunnen ondersteunen en daarnaast als kennisbank kunnen bijdragen aan talentmanagement voor iedereen"

 

Meer talenten van Tamara leren kennen? Of heb je onderzoeks- wensen of ideeën? Mail naar t.jongens@tma.nl

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.