Customer Service Medewerker

Ben jij een planner, een echte doorvrager en heb je oog voor detail? Zoek jij een baan waarin je zelfstandig kunt werken, maar wel betrokken collega’s hebt om mee te sparren? 

Kom dan werken bij TMA!

Positief, verbindend en talentgericht: het zijn de drie kernwaarden die TMA het best omschrijven. TMA is een kleine, innovatieve organisatie die op een positieve manier organisaties met mensen verbindt. We hebben de TMA Methode ontwikkeld om organisaties te helpen talentmanagement op de juiste manier toe te passen. 

Wij geloven dat je op je best bent als je jezelf kunt zijn. Die filosofie hanteren we niet alleen naar buiten toe, maar zeker ook binnen de muren van onze snelgroeiende organisatie. Werken bij ons betekent werken in een inclusieve en talentgerichte werkomgeving; bij ons leer je jouw talenten te benutten en jezelf verder te ontwikkelen.

 

Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie?

We zoeken een enthousiaste Customer Service Medewerker die graag doorvraagt en tegelijkertijd alle antwoorden heeft/vindt op de vragen van onze klanten over de TMA Methode, de analyses, het systeem. Maar ook iemand die ook warm wordt van het coördineren van onze trainingen. Je bent dus enerzijds het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en tegelijkertijd ondersteun je een collega bij de coördinatie van trainingen. En regel je praktische en facilitaire zaken rondom de trainingen. In ons no-nonsense team met twee andere collega’s hebben we onze eigen taken en verantwoordelijkheden, maar is er wel altijd ruimte voor een praatje en overleg. 

 

Wil jij bij ons impact maken?

We strooien niet zomaar met woorden: als je deel uitmaakt van ons team van eigenwijze, leergierige en positieve mensen kun jij echt impact maken, simpelweg door je talenten in te zetten. We creëren met elkaar talentgerichte oplossingen op elk niveau en voor elk vraagstuk van onze klanten. De TMA-filosofie draagt succesvol bij aan de instroom, doorstroom en uitstroom van getalenteerde individuen. Werkgeluk creëren is bij ons dus niet zomaar een hippe term; het was 25 jaar geleden al de drijfveer om TMA op te richten.

Kom jij bij ons groeien?

Bijzonder aan TMA zijn de groeimogelijkheden. Het gebeurt niet zelden dat iemand bij ons binnenkomt voor een bepaalde rol en uiteindelijk op een andere plek binnen de organisatie verder groeit. Functietitels zeggen ons niets en we kijken niet zozeer naar je ervaring, maar naar je talenten. Onze talentmanager zorgt voor een ontwikkeltraject op maat, zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. We weten namelijk als geen ander dat medewerkers beter presteren, gemotiveerder zijn, zich meer betrokken voelen en meer werkplezier ervaren als je inzet op hun sterke punten.

Wat moet je weten?

  • Utrecht is onze standplaats

  • Hybride werken is mogelijk

  • Functie is voor 32/40 uur 

  • Salaris in overleg afhankelijk van opleiding en ervaring

  • Kosteloze opleiding tot TMA Professional

 

Solliciteer direct!

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen. Dit formulier vraagt jou om je naam en e-mailadres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy statement om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.