Full Stack Developer

Ben jij een ondernemende teamspeler die pragmatisch en oplossingsgericht kan werken? Zoek jij een baan waarin je niet alleen jouw softwareontwikkelingskills, maar ook je eigen talentontwikkeling naar een hoger niveau kan tillen?

Kom dan werken bij TMA!

Positief, verbindend en talentgericht: het zijn de drie kernwaarden die TMA het best omschrijven. TMA is een kleine, innovatieve organisatie die op een positieve manier organisaties met mensen verbindt. We hebben de TMA Methode ontwikkeld om organisaties te helpen talentmanagement op de juiste manier toe te passen. 

Wij geloven dat je op je best bent als je jezelf kunt zijn. Die filosofie hanteren we niet alleen naar buiten toe, maar zeker ook binnen de muren van onze snelgroeiende organisatie. Werken bij ons betekent werken in een inclusieve en talentgerichte werkomgeving; bij ons leer je jouw talenten te benutten en jezelf verder te ontwikkelen.

 

Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie?

Als Full Stack Developer bij TMA kun je niet alleen jouw softwareontwikkelingskills verbeteren, maar ook je eigen talentontwikkeling naar een hoger niveau tillen! Samen met ons team van technische collega’s en de Product Owner werk je voornamelijk aan de doorontwikkeling van ons innovatieve SaaS-product: het Talent Management System (TMS). Je krijgt de kans om jouw kennis van .NET 6, Vue.js en Microsoft Azure (Azure Monitor, Azure Functions, Azure SQL en nog veel meer) toe te passen en uit te breiden.

Wij zijn op zoek naar een gedreven Full Stack Developer die de software voortdurend wil verbeteren, maar ook op basis van ervaring en ideeën samen met het team naar een nóg hoger niveau wil tillen. Het doel is uiteindelijk: een nog beter product leveren.

Onze ideale kandidaat is een ondernemende teamspeler die pragmatisch en oplossingsgericht kan werken. Je hebt een sterke technische achtergrond en voelt je comfortabel zowel aan de frontend als aan de backend van een applicatie. Samenwerken met andere teamleden ligt jou, maar je voert net zo makkelijk zelfstandig taken uit. Verder heb je oog voor detail en wil je hoogwaardige en gebruiksvriendelijke software leveren.

Belangrijk is dat je beschikt over uitstekende probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om onder druk effectief te presteren. Ook zoeken we iemand met sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een team. Ervaring met Agile/Scrum-methodologieën is een pré.

 

Wil jij bij ons impact maken?

We strooien niet zomaar met woorden: als je deel uitmaakt van ons team van eigenwijze, leergierige en positieve mensen kun jij echt impact maken, simpelweg door je talenten in te zetten. We creëren met elkaar talentgerichte oplossingen op elk niveau en voor elk vraagstuk van onze klanten. De TMA-filosofie draagt succesvol bij aan de instroom, doorstroom en uitstroom van getalenteerde individuen. Werkgeluk creëren is bij ons dus niet zomaar een hippe term; het was 25 jaar geleden al de drijfveer om TMA op te richten.

 

Kom jij bij ons groeien?

Bijzonder aan TMA zijn de groeimogelijkheden. Het gebeurt niet zelden dat iemand bij ons binnenkomt voor een bepaalde rol en uiteindelijk op een andere plek binnen de organisatie verder groeit. Functietitels zeggen ons niets en we kijken niet zozeer naar je ervaring, maar naar je talenten. Onze talentmanager zorgt voor een ontwikkeltraject op maat, zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. We weten namelijk als geen ander dat medewerkers beter presteren, gemotiveerder zijn, zich meer betrokken voelen en meer werkplezier ervaren als je inzet op hun sterke punten.

 

Wat moet je weten?

  • Apeldoorn is onze standplaats

  • Hybride werken is mogelijk

  • Functie is voor 32/40 uur

  • Salaris in overleg afhankelijk van opleiding en ervaring

 

Solliciteer direct!

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen. Dit formulier vraagt jou om je naam en e-mailadres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy statement om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.