New Business Developer

Ben jij iemand die meer impact wil maken door organisaties betekenisvol te laten samenwerken?

Zoek jij een baan waarin je veel vrijheid krijgt om de creativiteit op te zoeken en op je eigen manier tot resultaten te komen?

 

Kom dan werken bij TMA!

Positief, verbindend en talentgericht: het zijn de drie kernwaarden die TMA het best omschrijven. TMA is een kleine, innovatieve organisatie die op een positieve manier organisaties met mensen verbindt. We hebben de TMA Methode ontwikkeld om organisaties te helpen talentmanagement op de juiste manier toe te passen. 

Wij geloven dat je op je best bent als je jezelf kunt zijn. Die filosofie hanteren we niet alleen naar buiten toe, maar zeker ook binnen de muren van onze snelgroeiende organisatie. Werken bij ons betekent werken in een inclusieve en talentgerichte werkomgeving; bij ons leer je jouw talenten te benutten en jezelf verder te ontwikkelen.

 

Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie?

TMA groeit al jaren op een organische manier. Onze aantrekkingskracht zit ‘m in de kwaliteit van onze tools en onze positieve psychologie. We hebben de afgelopen jaren ingezet op verdere groei door te professionaliseren op het gebied van marketing, software (volwaardig Talent Management Systeem - TMS) en partnerstrategie. Onze focus ligt nu op nog meer impact maken door organisaties betekenisvol te laten samenwerken. Hoe gaan we de professionals in het domein leren en ontwikkelen meenemen in de laatste ontwikkelingen bij TMA?

We zoeken daarom iemand die ons kan helpen om van reactief naar proactief handelen te gaan. Kortom: jij weet waar het naartoe gaat en waar jij met ons naartoe wil. Je bent iemand die het hele proces van lead naar happy customer kan neerzetten. En iemand die campagnes en events bedenkt en organiseert om de markt te bewerken. Je maakt bij ons het verschil door in de eindeloze mogelijkheden van de TMA Methode keuzes te durven maken en te werken aan new business storytelling.

Je komt te werken in een team van business developers. Samen met product development en marketing bedenk je de meest gave campagnes en effectieve workshops. We werken samen op een zelfstandige, ondernemende en niet-hiërarchische manier; we willen juist dat talenten het verschil maken. Daarom krijg je bij ons veel vrijheid om de creativiteit op te zoeken en op je eigen manier tot resultaten te komen. Wij geloven er namelijk in dat met het juiste gedrag het resultaat vanzelf komt!

 

Wil jij bij ons impact maken?

We strooien niet zomaar met woorden: als je deel uitmaakt van ons team van eigenwijze, leergierige en positieve mensen kun jij echt impact maken, simpelweg door je talenten in te zetten. We creëren met elkaar talentgerichte oplossingen op elk niveau en voor elk vraagstuk van onze klanten. De TMA-filosofie draagt succesvol bij aan de instroom, doorstroom en uitstroom van getalenteerde individuen. Werkgeluk creëren is bij ons dus niet zomaar een hippe term; het was 25 jaar geleden al de drijfveer om TMA op te richten.

 

Kom jij bij ons groeien?

Bijzonder aan TMA zijn de groeimogelijkheden. Het gebeurt niet zelden dat iemand bij ons binnenkomt voor een bepaalde rol en uiteindelijk op een andere plek binnen de organisatie verder groeit. Functietitels zeggen ons niets en we kijken niet zozeer naar je ervaring, maar naar je talenten. Onze talentmanager zorgt voor een ontwikkeltraject op maat, zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. We weten namelijk als geen ander dat medewerkers beter presteren, gemotiveerder zijn, zich meer betrokken voelen en meer werkplezier ervaren als je inzet op hun sterke punten.

 

Wat moet je weten?

  • Utrecht is onze standplaats
  • Hybride werken is mogelijk
  • Functie is voor 32/40 uur
  • Salaris in overleg afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Kosteloze opleiding tot TMA Professional

Solliciteer direct!

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen. Dit formulier vraagt jou om je naam en e-mailadres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy statement om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.