Quality Assurance Engineer

Ben jij iemand met oog voor detail, die ernaar streeft om software van de hoogste kwaliteit te leveren? Zoek jij een baan waarin softwareontwikkeling én talentontwikkeling hand in hand gaan?

Kom dan werken bij TMA!

Positief, verbindend en talentgericht: het zijn de drie kernwaarden die TMA het best omschrijven. TMA is een kleine, innovatieve organisatie die op een positieve manier organisaties met mensen verbindt. We hebben de TMA Methode ontwikkeld om organisaties te helpen talentmanagement op de juiste manier toe te passen. 

Wij geloven dat je op je best bent als je jezelf kunt zijn. Die filosofie hanteren we niet alleen naar buiten toe, maar zeker ook binnen de muren van onze snelgroeiende organisatie. Werken bij ons betekent werken in een inclusieve en talentgerichte werkomgeving; bij ons leer je jouw talenten te benutten en jezelf verder te ontwikkelen.

 

Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie?

Als Quality Assurance Engineer bij TMA krijg je de kans om jouw passie voor kwaliteit en nauwkeurigheid te combineren met de ambitie om softwareontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. We zoeken iemand die wil bijdragen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons innovatieve SaaS-product: het Talent Management System (TMS). Samen met ons gemotiveerde team werk je aan het identificeren, analyseren en oplossen van mogelijke kwetsbaarheden in de software. Je krijgt daarbij de kans om nauw samen te werken met ontwikkelaars, product owners en andere stakeholders om een hoogwaardig product te leveren.

Je bent als Quality Assurance Engineer verantwoordelijk voor onder meer het ontwikkelen en uitvoeren van testplannen en het identificeren van bugs. Je werkt nauw samen met het ontwikkelingsteam om teststrategieën te definiëren en testautomatisering te implementeren. Je hebt oog voor detail en wil software van de hoogste kwaliteit leveren. Daarnaast draag je bij aan het continu verbeteren van onze QA-processen en -methodologieën.

Beschik je ook nog eens over uitstekende probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om onder druk effectief te presteren? Fijn, want dat vinden wij heel belangrijk! Net als dat je sterke communicatieve vaardigheden hebt. Ervaring met Agile/Scrum-methodologieën is een pre.

 

Wil jij bij ons impact maken?

We strooien niet zomaar met woorden: als je deel uitmaakt van ons team van eigenwijze, leergierige en positieve mensen kun jij echt impact maken, simpelweg door je talenten in te zetten. We creëren met elkaar talentgerichte oplossingen op elk niveau en voor elk vraagstuk van onze klanten. De TMA-filosofie draagt succesvol bij aan de instroom, doorstroom en uitstroom van getalenteerde individuen. Werkgeluk creëren is bij ons dus niet zomaar een hippe term; het was 25 jaar geleden al de drijfveer om TMA op te richten.

 

Kom jij bij ons groeien?

Bijzonder aan TMA zijn de groeimogelijkheden. Het gebeurt niet zelden dat iemand bij ons binnenkomt voor een bepaalde rol en uiteindelijk op een andere plek binnen de organisatie verder groeit. Functietitels zeggen ons niets en we kijken niet zozeer naar je ervaring, maar naar je talenten. Onze talentmanager zorgt voor een ontwikkeltraject op maat, zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. We weten namelijk als geen ander dat medewerkers beter presteren, gemotiveerder zijn, zich meer betrokken voelen en meer werkplezier ervaren als je inzet op hun sterke punten.

 

Wat moet je weten?

  • Apeldoorn is onze standplaats
  • Hybride werken is mogelijk
  • Functie is voor 32/40 uur
  • Salaris in overleg afhankelijk van opleiding en ervaring

Solliciteer direct!

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen. Dit formulier vraagt jou om je naam en e-mailadres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy statement om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Waar ben je naar op zoek?

Geen resultaten gevonden.